Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie is een breed begrip. Wij behandelen mensen met uiteenlopende klachten en elke therapeut heeft daarbij zijn specialismes. Veelal zijn er klachten van het houdings-/bewegingsapparaat. Hiermee bedoelen wij klachten aan uw spieren, gewrichten, wervelkolom, banden of pezen. Om de klachten te verhelpen/verlichten wordt vaak gebruik gemaakt van manuele en/of massage technieken in combinatie met oefentherapie. Wij beschikken over een grote oefenzaal met diverse apparaten om uw kracht, balans of uithoudingsvermogen te verbeteren.  


Andere klachten die wij ook behandelen zijn: verminderd uithoudingsvermogen, ademhalingsproblemen, balansproblemen, spanning/stress gerelateerde klachten.

Bram Pleij

Fysiotherapeut en Osteopaat i.o.

BIG: 49920174504

AGB: 04850019

Contact

Tom Vastert

Fysiotherapeut en Manueel Therapeut

BIG: 79061132704

AGB: 04122739

Contact

Lynn Veltmaat

Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut i.o.

BIG: 79931469504

AGB: 04501000

Contact

Joyce de Swart

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut en Re-Attach therapeut

BIG: 59066673404

AGB: 04110761

Contact
Algemene fysiotherapie

Samen bepalen we het behandeltraject


Hoe uw klacht te behandelen verschilt erg per situatie. De juiste behandeling wordt gekozen door goed naar de wensen en de klachten van de patiënt te luisteren en daarna wordt in overleg het juiste behandeltraject gekozen.  


Het kan voorkomen dat we als fysiotherapeut samenwerken met iemand binnen het gezondheidscentrum. Dat kan zijn een andere discipline binnen de fysiotherapie of met de diëtiste, de podotherapeute of een coach. Het is de bedoeling om in de toekomst nog andere (para) medici bij het gezondheidcentrum te betrekken.

Kosten

In 2024 hebben wij contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. De meeste fysiotherapeutische behandelingen zitten niet in het basispakket. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van uw aanvullende polis die u heeft afgesloten bij uw verzekeraar. Sommige behandelingen, zoals na een operatie, worden wel uit het basispakket vergoed vanaf de 21e behandeling. Twijfelt u over uw situatie? Neem gerust contact op.