Sportfysiotherapie

Bewegen is gezond, maar soms bent u iets te fanatiek geweest. Een overbelasting, of een tegenstander, of gewoon een moment van pech. Om snel weer op uw oude sportniveau te komen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij analyseren de omvang van de schade die is ontstaan en geven u daarbij het juiste advies, oefenschema en begeleiden u op de weg terug naar hervatting van uw sport.

Bram Pleij

Fysiotherapeut en Osteopaat i.o.

BIG: 49920174504

AGB: 04850019

Contact
Sportfysiotherapie

Ernstige blessures


Soms zijn sportblessures zo ernstig dat u een (kleine) operatie nodig heeft. Ook voor de revalidatie na een operatie om weer volledig terug te keren op uw oude niveau bent u bij ons aan het juiste adres.  


Andere bezigheden


Andere bezigheden binnen de sportfysiotherapie zijn; preventie van blessures, voorlichting geven over kracht-/duursport trainingsschema's en het opstarten van sporten na langdurig niet aan sport hebben gedaan. 

Kosten

In 2024 hebben wij contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. De meeste fysiotherapeutische behandelingen zitten niet in het basispakket. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van uw aanvullende polis die u heeft afgesloten bij uw verzekeraar. Sommige behandelingen, zoals na een operatie, worden wel uit het basispakket vergoed vanaf de 21e behandeling. Twijfelt u over uw situatie? Neem gerust contact op.