Advies & ontwikkeling

Als partner binnen Gezondheidscentrum De Maaten biedt VanuitPassie coaching en trainingen aan die gericht zijn op het stimuleren van intrinsieke motivatie en het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling, zowel op individueel als op teamniveau.


Bij de samenwerking met het Gezondheidscentrum De Maaten ligt de nadruk vooral op het individu. Met daarbij de focus op drijfveren, help ik mensen hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten, door te begrijpen wat iemand echt drijft, kan ik doelgerichte acties ondernemen die niet alleen leiden tot professioneel succes, maar ook tot persoonlijke vervulling en welzijn. Mijn trainingen bieden praktische tools en inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven.


Twijfel jij over je huidige functie en weet je niet wat je precies wilt of zit je niet lekker in je vel? Bezoek mijn website www.vanuitpassie.nl voor meer informatie over mijn diensten en hoe ik jou kan ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke en professionele groei.

Advies & ontwikkeling
Advies & ontwikkeling


Kosten

In 2024 hebben wij contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars. De meeste fysiotherapie zit niet in het basispakket, hoewel het in dit geval - bij Vanuit Passie - níet om fysiotherapie gaat. Het aantal behandeling die u vergoed krijgt is afhankelijk van uw aanvullende polis die u heeft afgesloten bij uw verzekeraar. Sommige behandelingen, zoals na een operatie, worden wel uit het basis pakket vergoed vanaf de 21e behandeling. Twijfelt u over uw situatie? Neem gerust contact op.